Rólunk

“Az ügyfél soha nem téved.” Cesar Ritz

Kik vagyunk

A rejtelyvendeg.hu családi vállalkozás. Az elmúlt 15 évben – évente több alkalommal – számtalan szálláshely-szolgáltatónál megfordultunk. Kezdetben csak kettesben, később gyerek(ek)kel, családosan. Így mindenféle szálláshely tapasztalattal rendelkezünk – a kis független vendégházaktól és a hotelektől kezdve a közepes méretű SPA üdülőhelyekig és 500+ szobás szállodákig.

Nem vagyunk turisztikai szakemberek, vendégélmény fanatikusok vagyunk. Nem végtelen ellenőrző listákkal dolgozunk. Tisztában vagyunk azzal, hogy minden üzlet más, ezért a kérdéseket és a tartalmat az Ön igényeihez szabhatjuk. Konstruktív kritikai hozzáállással szeretnénk hozzájárulni a vendéglátó üzlete sikeréhez.

Célunk, hogy segítsük ügyfeleinknek megérteni ügyfél-tapasztalataikat, és kiemeljük azokat a súrlódási pontokat, amelyek rontják a márka lojalitását és a jövedelmezőséget.

Egy átlagos vendég szemével értékeljük vendégszeretetét. Úgy érezzük a szállodát, ahogy a vendégei érzékelik. Elmondjuk a valódi élményt, a termék és a szolgáltatás minőségét, pontosan úgy, ahogy az ügyfél észreveszi és megkapja.

 

Mi különböztet meg minket

Fókuszban az értékesítés és szolgáltatás: Sokan dicsekedhetnek azzal, hogy hány ezer rejtélyes vásárló van velük. Úgy gondoljuk, inkább azzal dicsekszünk, hogy kevesen vagyunk. Családi vállalkozásként működünk, számunkra az elvégzett munka minőségére és nem a mennyiségre koncentrálunk.

Értékteremtés: Az érték az üzleti tevékenységünk központi eleme, elkötelezettek vagyunk az értékteremtés mellett. Azért dolgozunk, hogy páratlan értéket teremtsünk ügyfeleink és cégünk számára.

{

Addig nem érthetsz meg senkit, amíg nem látod a dolgokat a másik szemével - ehhez be kell bújnod a bőrébe és viselned azt.

Harper Lee: To Kill a Mockingbird című regényében Atticus Finch megállapítása